1. Ujian Berbasis Komputer (UBK): Studi Kasus Penyelenggaraan Ujian/
    Computer Based Exams  (UBK) : Implementation Case Studies Exam
    Amalia Sapriati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  ) & Minrohayati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

2. Kajian Kualitas Terhadap Buku Materi Pokok " Pengetahuan Bahan Pangan Hewani"- Universitas Terbuka /
    Quality Assessment Against Material Basic Books "Knowledge Food Animal" - The Open University
    Trimurti Artama (  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Anang Suhardianto (  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   ) & Welli Yuliatmoko  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

3. Pengaruh Pencapaian ISO 9001:2000 Terhadap Peningkatan Kualitas Layanan Belajar Jarak Jauh Di UPBJJ-UT /
    Achievement of ISO 9001:2000 Effect Of Increased Quality of Service Distance Learning On-UT UPBJJ
    Titi Chandrawati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Susy Puspitasari ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), & Jasrial ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

4. Open and Distance Higher Education and Rights Of The Diffable /
    Terbuka dan Jarak Jauh Pendidikan Tinggi dan Hak Of The diffabel

5. Model Pembimbingan Akademik Online Bagi Mahasiswa Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Politik Universitas Terbuka /
    Online Academic Counseling Model For Student Faculty of Social and Political Sciences, Open University
    M. Husni Arifin (  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  ), Yulia Budiwati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Daryono ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

6. Persepsi Mahasiswa Terhadap Tutorial Online Mata Kuliah Pengelolaan Wilayah Pesisir dan Laut (Kasus: Program Magister Manajemen Perikanan Universitas Terbuka) /
    Student Perceptions of Online Course Tutorial Against Coastal and Marine Management (Case: Fisheries Management Master Program Open University)
    Ernik Yuliana ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) &( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  )