Kamis , 21 September 2017

Jurnal Internasional Volume 4, Nomor 1, Maret 2009

1. THE BALANCE AMONG QUALITY, SCALE AND EFFECTIVENESSAN EMPIRICAL STUDY ON SCALE EFFECT IN TEACHING VENUES AT PREFECTURE AND CITY LEVEL OF RADIO & TV UNIVERSITIES IN CHINA/
    ATAS NERACA ANTARA KUALITAS, SKALA DAN STUDI Empiris EFFECTIVENESSAN EFEK PADA SKALA DALAM PENGAJARAN DI tempat Prefektur DAN PERGURUAN TINGGI TINGKAT KOTA RADIO & TV DI CINA
    Li Ying, Zhang Xuhong, Li Ruiqing, Chen Haishan & Zhang Shaogang

2. Evaluation Standard for Institusional Evaluation of Open University Standar /
    Evaluasi institusional Universitas Terbuka
    Bowon Kim ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Chang Yeul Yang ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

3. E-Mathematics: Pre-instructional and Supplement Instruction and their Impact of Student’s Online Participation and Final Exam Score/
    E-Matematika: Pra-instruksional dan Tambahan Instruksi dan Dampak mereka Mahasiswa Online Partisipasi dan Final Skor UjianRichard Ng ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) Abtar Kaur ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Siti Farina Sheikh Mohamed ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) Latifah Abdol Latif ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Ramli Bahroom ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

4. Conducting Biological Science Practicum at a Distance at Universitas Terbuka, Indonesia/
    Melakukan Praktikum Ilmu Hayati pada Jarak Jauh di Universitas Terbuka, Indonesia
    Yuni Tri Hewindati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Aminudin Zuhairi ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. Towards a More Effective Engagement of Learners and Tutors in Online Discussion Forums/
    Menuju Keterlibatan Lebih Efektif dari Pelajar dan Tutor di Forum Diskusi Online
    Zoraini Wati Abas ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Mansor Fadzil ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )