Jumat , 24 November 2017

Jurnal Internasional Volume 3, Nomor 2, September 2008

1. DESIGNING AN ONLINE LEARNING COMMUNITY AMONG TEACHER EDUCATORS/
    PERANCANGAN AN MASYARAKAT BELAJAR ONLINE ANTAR GURU Pendidik

2. DESIGNING INTERFACE FOR INTERACTIVE MULTIMEDIA: LEARNER PERCEPTIONS ON THE DESIGN FEATURES/
    PERANCANGAN INTERFACE UNTUK MULTIMEDIA INTERAKTIF: PERSEPSI pelajar PADA DESAIN YANG FEATURES
    Geetha Udayangani Kulasekara ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) ,Buddhini Gayathri Jayatilleke ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) Uma Coomaraswamy ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

3. USE OF FACEBOOK FOR ACADEMIC NETWORK LEARNING IN UNIVERSITAS TERBUKA - INDONESIA/
    PENGGUNAAN JARINGAN FACEBOOK UNTUK BELAJAR AKADEMIK DI UNIVERSITAS Terbuka - INDONESIA
    Adhi Susilo

4. DISTANCE STUDENTS’ PERCEPTION ON THE QUALITY OF COMPUTER–ASSISTED INSTRUCTION PROGRAM IN OPERATION RESEARCH COURSE/
    MAHASISWA JARAK 'PERSEPSI TERHADAP KUALITAS INSTRUKSI DIBANTU KOMPUTER-PROGRAM PROGRAM PENELITIAN DALAM OPERASI
    Meirani Harsasi ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Moh. Muzammil ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) dan Kurnia Endah Riana ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. SPECIAL TUTORIAL CLASSES TO UPGRADE LEARNING ACHIEVEMENT OF STUDENTS ENROLLED IN MATHEMATICS FOR SOCIAL SCIENCE AT STOU/
    KELAS TUTORIAL UPGRADE KHUSUS UNTUK BELAJAR PENCAPAIAN mahasiswa yang terdaftar di MATEMATIKA UNTUK ILMU SOSIAL DI STOU
    Sakorn Boondao ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )