1. Peranan Pendidikan Terbuka dan Jarak Jauh dalam Meningkatkan Daya Jangkau Pendidikan Tinggi di Asia Tenggara /
    Role of Open and Distance Education in Higher Education Improving Reach in Southeast Asia

2. Pembuatan Multimedia sebagai Upaya Peningkatan Layanan Bantuan Belajar Mahasiswa dalam Menghadapi Tugas Akhir Program /
    Multimedia Creation as an Effort to Increase Student Learning Assistance Services in Facing the Final Program
    Meita Istianda ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Darmanto ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

3. Pemanfaatan ICT Center dalam Peningkatan Akses Sumber Belajar bagi Mahasiswa Universitas Terbuka /
    Utilization of ICT in Improving Access Center Learning Resources for Students Open University
    Pardamean Daulay

4. Program Video Interaktif: Solusi Mencapai Kompetensi Mata Kuliah Praktis Program Studi Ilmu Komunikasi di Perguruan Tinggi Jarak Jauh (PTJJ) /
    Interactive Video Program: Solutions Competency Attaining Teaching Practical Communication Science Program in Higher Education Distance (PTJJ)
    Nila K. Windrati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Irsanti W. Asih ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. Kajian terhadap Kualitas Bahan Ajar Non Cetak Program S1 Pendidikan Biologi dalam Pembelajaran Interaktif SPJJ /
    Study on the Quality of Non-Print Instructional Materials Program in Biology Education S1 Interactive Learning SPJJ
    Mestika Sekarwinahyu ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Ucu Rahayu ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

6. Pemilihan Teknologi Audio yang Tepat sebagai Media Pembelajaran untuk Mahasiswa Universitas Terbuka /
    Selection of the Right Audio Technology as a Learning Media for the Open University Students
    Sri Kurniati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Tengku Eduard A. Sinar ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Dwi Astuti Aprijani ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )