1. Peranan Pendidikan Jarak Jauh dalam Pencapaian MDGs /
    Role of Distance Education in Achieving MDGs
    Durri Andriani ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )  / ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) ,Rinda Noviyanti ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Nurmala Pangaribuan ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

2. Efektivitas Intervensi Keterampilan Self-Regulated Learning dan Keteladanan dalam Meningkatkan Kemampuan Belajar Mandiri dan Prestasi Belajar Mahasiswa Pendidikan Jarak Jauh /
    Skills Intervention Effectiveness of Self-Regulated Learning and Modeling in Improving Learning Ability and Achievement Self Education Distance Learning Students
    Tri Darmayanti

3. Interaksi Sosial Mahasiswa Pendidikan Jarak Jauh /
    Social Interaction Students Distance Education

4. Analisis Daya Tahan Mahasiswa Putus Kuliah pada Pendidikan Tinggi Jarak Jauh /
    Durability Analysis of Student Drop Lectures on Distance Higher Education
    Dewi Juliah Ratnaningsih ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Asep Saefuddin ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Hari Wijayanto ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. Kondisi Ekonomis UPBJJ-UT dan Hubungannya dengan Perolehan Sertifikat ISO 9001:2000 serta Peranan Jumlah Program Studi Eksakta /
    Economic conditions-UT UPBJJ Acquisition and Its Relationship with ISO 9001:2000 certificate and the Role of Number of exact sciences Study Program
    Deddy A. Suhardi ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Zainur Hidayah ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

6. Tracer Study Alumni Program Studi S1 PKP FMIPA-UT: Sebaran, Karakteristik, dan Keberterimaan di Masyarakat Indonesia /
    Alumni Tracer Study and Science Studies Program PFM-UT S1: Distribution, Characteristics, and acceptance in Indonesia Society
    Argadatta Sigit ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Endang Indrawati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Pepi Rospina Pertiwi ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Rinda Noviyanti ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Ernik Yuliana ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )