Jumat , 24 November 2017

1. The Practices of Partnership and Networking Systems in Developing and Assuring the Quality of Final Task Program in Agricultural Extension and Communication Study Program at Universitas Terbuka, Indonesia /
    Praktik di Sistem Kemitraan dan Jaringan dalam Mengembangkan dan Jaminan Kualitas Program Tugas Akhir dalam Penyuluhan Pertanian dan Program Studi Komunikasi di Universitas Terbuka, Indonesia
    Sri Harijati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & L. E. Setijorini ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Endang Indrawati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

2. Media Pembelajaran untuk Menyiapkan Guru SD Mengajar IPA dalam Konteks Pendidikan Tinggi Jarak Jauh Media /
    Learning for Teachers Preparing Elementary Science Teaching in the Context of Distance Higher Education
    A. A. Ketut Budiastra ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) / ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

3. The Application of E-learning in Tutorial Process /
    Penerapan E-learning dalam Proses Tutorial
    Hanafi ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Siti Julaeha ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).) & Mery Noviyanti ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

4. Persepsi Mahasiswa FMIPA Universitas Terbuka terhadap Layanan Belajar dalam Upaya Meningkatkan Angka Partisipasi Mahasiswa /
    Open University Science Faculty Student Perceptions of Service Learning in Effort to Improve Student Enrollment
    Timbul Pardede ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Budi Prasetyo ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) Elizabeth Novi K ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. Perspektif Gender dalam Bahan Ajar Cetak pada Pendidikan Jarak Jauh /
    Studi Kasus: Bahan Ajar Cetak Program Studi D2 Pendidikan Olahraga FKIP-UT Gender Perspective in Print Instructional Materials in Distance Education Case Study: Print Instructional Materials Study Program Physical Education FKIP D2-UT
    Santi Dewiki ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Dewi Mutiara ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

6. Tutorial Semi Blok Mahasiswa D2 PGTK dalam Pendidikan Tinggi Jawak Jauh /
    Spring Tutorial Block D2 PGTK Students in Higher Education Jawak Far
    Sri Tatminingsih ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Della Raymena Jovanka ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )