1. PEMANFAATAN ICT DALAM PEMBELAJARAN /
    USE OF ICT IN LEARNING

2. E-Learning pada Pendidikan Jarak Jauh: Konsep yang Mengubah Metode Pembelajaran di Perguruan Tinggi di Indonesia /
    E-Learning in Distance Education: Changing Concepts of Learning Methods in Higher Education in Indonesia
    Tri Darmayanti ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Made Yudhi Setiani ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

3. The Involvement of Faculty Members and Distance Students in Online Tutorial Program: UT Experience /
    Keterlibatan Anggota Mahasiswa Fakultas dan Jarak dalam Program Tutorial Online: Pengalaman UT
    Sandra Sukmaning Aji ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Wahyuni Kadarko ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), & Tuti Purwoningsih ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

4. Analisis Dampak Penggunaan Kit Tutorial terhadap Hasil Belajar Mahasiswa /
    Impact Analysis Use of Kits Tutorial on Student Learning Outcomes
    Siti Aisyah

5. Analisis Kemampuan Menyelesaikan Soal Mata Kuliah Statistik Ekonomi II /