1. Penjaminan Kualitas Lulusan Melalui Penyelenggaraan Tugas Akhir Program /

3. Hak Kekayaan Intelektual pada Pendidikan Tinggi Jarak Jauh /
    Intellectual Property Rights in Higher Education Distance
    Ratna Nurhayati

4. Tingkat Kepedulian dan Self Efficacy Mahasiswa Universitas Terbuka terhadap E-Learning /
    Awareness and Self Efficacy Levels Open University Students towards E-Learning
    Dewi Padmo ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Siti Julaeha ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. Pengaruh Pengelolaan Tutorial Online terhadap Partisipasi Mahasiswa /
    Management Influence on Participation Student Online Tutorials

6. Pengaruh Faktor Internal Mahasiswa terhadap Partisipasi Mahasiswa dalam Tutorial Online /
    Internal Factors Influence Students on Student Participation in Online Tutorial
    Susanti