1. Skill Enrichment and Entrepreneurial Development of Women: An Analysis of Open and Distance Learning Institutions in India /
    Skill pengkayaan dan Pengembangan Kewirausahaan Perempuan: Sebuah Analisis Lembaga Belajar Terbuka dan Jarak di India

2. Principles of E-learning and Online Teaching /
    Prinsip E-learning dan Pengajaran Online
    Michael W. Churton (University of South Florida, Tampa, Florida, USA)

3. Designing Web-based Courses in Distance Education: Are We Ready? /
    Merancang Program berbasis web di Pendidikan Jarak: Apakah Kita Siap?
    Sardjiyo ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Paulina Pannen ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

4. Media Terintegrasi: Pengertian, Pengembangan, dan Pemanfaatannya dalam Kegiatan Pembelajaran di SMP Terbuka /
    Media Integration: Definition, Development and Utilization in Learning Activities in the Junior Open
    Sudirman Siahaan ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) (Pusat Teknologi Komunikasi dan Informasi Pendidikan)