1. Student Loyalty Maintenance: A Critical Issue in Distance Learning University /
    Loyalitas Mahasiswa Pemeliharaan: Sebuah Isu Kritis di Universitas Belajar Jarak Jauh
    Mohamad Yunus (( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Paulina Pannen, Ojat Darojat ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Siti Julaeha

2. Strategi Belajar Mahasiswa PPD-II PGSD Universitas Terbuka /
    Student Learning Strategies PPD-II PGSD Open University
    P.V.M. Sunaryo

3. Performing Strategic Management in Open Learning Organisation /
    Melakukan Manajemen Strategis dalam Organisasi Belajar Terbuka
    Ojat Darojat (
    ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) & Mohamad Yunus ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

4. Ke arah Pemanfaatan Teknologi Internet untuk Pembelajaran /
    Toward the Internet for Learning Technology

5. Pengaruh Computer Anxiety terhadap Keahlian Penggunaan Komputer /
    Effect of Computer Anxiety on the Use of Computer Skills
    Johan Toni Wijaya

6. RESENSI BUKU: Global Education Series: 7. Distance Education /
    BOOK REVIEW: Global Pendidikan Seri: 7. Pendidikan Jarak Jauh
    Durri Andriani
    ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) / ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )