1. BIAYA PENYELENGGARAAN SISTEM PENDIDIKAN JARAK JAUH: BENARKAH LEBIH MURAH? /
    COST OF IMPLEMENTATION OF DISTANCE EDUCATION SYSTEM: Does CHEAPER?
    ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

2. JAMINAN KUALITAS PADA PENDIDIKAN TINGGI JARAK JAUH DI INDONESIA /
    QUALITY ASSURANCE IN DISTANCE HIGHER EDUCATION IN INDONESIA
    Tim Implementasi Sistem Jaminan Kualitas (Universitas Terbuka)