1. Alasan masuk dan alasan memilih program studi antara alumni di Universitas terbuka

2. Pengetahuan mahasiswa universitas terbuka Banda aceh tentang sistem belajar jarak jauh
    Malta ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it or This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

3. Students’ perception on quality assurance system of distance Education at universitas terbuka
    Endang Nugraheni ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) &Aminudin Zuhairi, Ida Malati Sajati, Sri Yuniati PKH, Suci M. Isman

4. Implementing practical skills in a distance learning of agribusiness study program at universitas terbuka
    Pepi Rospina ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Ida Malati ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

5. Aktivitas mahasiswa dalam tutorial online mata kuliah Manajemen strategi dan kontribusinya terhadap hasil belajar
    Paken Pandiangan ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), Albert Gamot Malau, Joko Rizkie Widokarti, Eliaki Gulo

6. Karakter dan pengembangannya dalam sistem pendidikan jarak Jauh
    Mohammad Imam Farisi ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )